Sinterklaasvoorstelling ‘Een nieuwe Piet’, 17 november

Sinterklaas is weer in Nederland, samen met zijn enorme Pietengevolg, heel veel snoepgoed en duizenden cadeautjes.

In een tijdelijk onderkomen werkt een apart groepje Pieten; ze zijn wat traag, wat ouderwets, tsja een beetje 20-ste eeuw. Ze doen wel reuze hun best en werken hard; pepernoten bakken, cadeautjes inpakken, nieuwe liedjes instuderen en namenlijsten maken. Alleen gaat het wat onhandig….

Op een nacht gebeurt er iets spannends. Wanneer de Pieten na een dag keihard werken heerlijk liggen te snurken komt er iemand binnen!! Is het een boef, een inbreker, een schurk die hun cadeautjes komt stelen?

Grote paniek, maar het komt goed! Eigenlijk een geluk bij een ongeluk want die zogenaamde inbreker blijkt ….. Ssst, niet verder verklappen!

Hoe loopt dit af? Kom maar kijken!! Oja, papa’s en mama’s mogen mee op eigen risico….

Philips’Toneel speelt deze vrolijke en beetje spannende Sinterklaasvoorstelling in samenwerking met Pand P. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten. De kinderen en hun ouders worden actief betrokken in het spel met zang en beweging. Na afloop zijn alle kinderen van harte welkom op het podium om Sinterklaas en de Pieten een hand te komen geven en een praatje te komen maken.

Wanneer: Zondag 17 november om 14:00 en 16:00 uur

Waar: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven

Toegangsprijs: € 6,00

Reserveren: Klik hier om kaarten te reserveren