Reserveren

Klik onderstaand op de gewenste datum om zitplaatsen te reserveren voor de voorstelling Het leven van Galileo Galilei. U ontvangt na uw bestelling per e-mail een geautomatiseerde bevestiging van uw reservering. Uw reservering is pas definitief nadat u deze mail ontvangen hebt!

Gereserveerde kaarten kunt u uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling afhalen bij de kassa van het PhilTon Theater op vertoon van de bevestigingsmail (digitaal of geprint).

Betaling van de kaarten vindt plaats aan de kassa. U kunt aan de kassa contant of via een mobiel pinapparaat betalen. Per pintransactie worden €0,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Ontvangt u geen bevestiging in uw mailbox of hebt u andere vragen over het reserveren van voorstellingen van Philips'Toneel, mail dan naar reserveren@philipstoneel.nl

Bij het reserveren doorloopt u de volgende 5 stappen:

1. Kies het aantal gewenste zitplaatsen en klik op de button Ga naar de kassa

2. Vul uw mailadres in en klik op de button Bestellen

3. Vul uw naam en telefoonnummer in en klik op de button Doorgaan

4. Klik op de volgende pagina nogmaals op de button Doorgaan

5. Klik op de button Plaats uw bestelling


Privacybeleid

Philips’Toneel verwerkt de volgende persoonsgegevens t.b.v. de reserveringslijst: naam, mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden na afloop van de voorstelling weer vernietigd, tenzij u zich tijdens het reserveringsproces abonneert op onze mailings over nieuwe voorstellingen. In dat geval registreren we uw naam en mailadres in Mailchimp. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven voor de mailings.

Hartelijk welkom!