Theater Tapas en oproep nieuwe leden

Voor de tweede maal organiseert Philips’ Toneel op zondag 6 september om 15.00 uur haar tussendoortje ‘Theater Tapas’. Dit is een luchtige theatermiddag in een ongedwongen sfeer met een lekker hapje erbij. Ditmaal brengen we scènes uit onze laatste voorstellingen – ‘De kersentuin’ van Tsjechov en ‘De goede mens van Sezuan’ van Brecht – ten tonele. De middag staat onder regie van regisseur Frank van den Berg.

De middag vindt plaats in ons eigen PhilTon Theater aan de Lindenlaan 1B in Eindhoven en is gratis te bezoeken. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan een stoel. Het aantal zitplaatsen is namelijk beperkt.

In september starten de repetities weer voor een nieuwe productie. Heb je altijd al eens willen spelen? Wil je de draad weer oppakken? Ben je toe aan een nieuwe toneeluitdaging? Kom dan spelen bij Philips’ Toneel. Philips’ Toneel staat voor leuke, uitdagende toneelstukken onder leiding van een professionele regisseur, toneelspel van goede kwaliteit, een eigen theater en gezelligheid. Uitgangspunt van Philips’ Toneel is dat mensen die willen spelen, mogen spelen. Jong of oud, veel of weinig spelervaring, iedereen is welkom bij Philips’ Toneel!
Wil je liever eerst beginnen met toneellessen bij Philips’ Toneel? Ook dat kan.
Is je interesse gewekt, kom dan sfeer proeven bij onze theatermiddag ‘Theater Tapas’.
Voor meer informatie over Philips’ Toneel, om je aan te melden als lid of cursist of voor het reserveren van zitplaatsen voor ‘Theater Tapas’, kun je terecht op deze website.