Start nieuwe cursussen jeugdtoneel vanaf 6 januari

Aanstaande woensdag 6 januari starten de nieuwe cursussen jeugdtoneel. Later instromen is ook mogelijk.

In nauwe samenwerking met professioneel toneeldocent Frank van den Berg is Philips’ Toneel in september 2015 gestart met jeugdtoneellessen. Frank van den Berg is een theatermens in hart en nieren en weet uit het niets prachtige, humorvolle en/of rakende voorstellingen te creëren samen met de leerlingen. Hij weet het ’talent’ uit een ieder te halen en laat ze versteld staan van hun eigen kunnen.
De lessen worden gegeven in ons eigen PhilTon Theater aan de Lindenlaan 1B in Eindhoven.

Leeftijd 8 – 10 jaar: Kan jij al lachen als een prinses, strijden als een ridder of gemeen zijn als een heks? Met je fantasie, inlevingsvermogen en enthousiasme gaan we samen toneel spelen. Aan het einde van de cursus mag je aan je ouders en vrienden laten zien wat allemaal je hebt geleerd.

Leeftijd 10 – 13 jaar: In deze lessen leer je de eerste kneepjes van het toneelspelen tot het neerzetten van een rol! We gaan aan de slag met teksten, improvisatie, beweging, expressie en je zelfvertrouwen. Aan het eind van de cursus wordt gewerkt aan een presentatie die je aan je vrienden en familie mag laten zien.

Leeftijd 14 – 18: Jij weet al zeker dat toneelspelen echt iets voor je is en je wilt je talent graag verder ontwikkelen.

Misschien wil je zelfs wel professioneel aan de slag als acteur. Doe dan mee aan onze acteurstraining of auditietraining. Vind je het leuk om mee te werken aan een productie? Schrijf je dan in voor de productiecursus.

Ga naar www.jeugdtoneelschool.nl voor meer informatie of het inschrijfformulier.