Philips’Toneel neemt deel aan KABRA-festival op zaterdag 29 september in Pand P

Om 15.00 uur is een scene uit ‘Groeten uit Loon op Zand’ te zien. ‘Groeten uit Loon op Zand’ is een tragikomische samengestelde voorstelling over het verlangen om te verbinden onder regie van Jacques de Laat.
Tijdens onze Theater Tapas op 2 september hebben de vijf acteurs dezelfde scene met groot succes opgevoerd. Zaterdag 29 september is de allerlaatste kans om deze mooie monologen te zien. 
Info en tickets KABRA-festival: www.stichtingkabra.nl

KABRA- theaterfestival 2018  –  Liefde voor theater in al z’n facetten

Zaterdag 29 en zondag 30 september in Pand P Eindhoven.

Een unieke kans om elkaar te ontmoeten en je te laten verrassen door een spetterende voorstelling, een actieve theaterworkshop of een boeiende presentatie over de laatste theaterontwikkelingen.

Rondhangen in de gezellige foyer en genieten van een spectaculaire publieksact kan natuurlijk ook!

Theatervoorstellingen uit heel Brabant

Ruim 20 Brabantse theatergroepen uit o.a. Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch laten je dynamische, korte voorstellingen zien in een professionele theatersetting.

Het amateurtheater komt aan bod in al zijn diversiteit: van verteltheater, bewegingstheater en muziektheater tot een montagevoorstelling of een wagenspel. En natuurlijk zijn er ook monologen, dialogen en fragmenten uit toneelstukken.

Een unieke kans voor de optredende theatergroepen om zichzelf op de kaart te zetten. En een uitgelezen mogelijkheid voor de bezoekers van dit festival om kennis te maken met het Brabantse amateurtheater in zijn volle breedte. En om de spanning nog wat op te voeren worden zowel zaterdag als zondag theaterprijzen uitgereikt: een publieksprijs, een heuse juryprijs en een aanmoedigingsprijs!

Workshops en presentaties

Festivalbezoekers die graag willen werken aan hun artistieke ontwikkeling kunnen actief meedoen aan een van de workshops met een keuze uit: Stem, Meisner speltechniek, Improvisatietheater en Theaterinnovatie.

Wie interesse heeft in actuele theaterontwikkelingen kan een interactieve presentatie volgen over ‘Community Theatre’ of ‘Theater voor mensen die ‘anders’ zijn’.

Publieksacts en gastspelers

Het ene moment staat de festivalbezoeker oog in oog met ‘Don Juan³’ dichters die ter plekke een gedicht tevoorschijn toveren, om even later ‘Dr. Kanda’ van theatercollectief ‘Eelt’ te ontmoeten, die zijn licht laat schijnen over de toekomst van het theater. Stand-up comedian Maarten van de Berg neemt het amateurtheater op de korrel en er volgen optredens van verrassende gastspelers.

Tot ziens op het KABRA-festival!

Ga voor tickets naar www.stichtingkabra.nl