Opening theaterseizoen op zondag 3 september: ook leuk voor kandidaatleden

Het is weer tijd voor het smakelijke tussendoortje ‘Theater Tapas’ van Philips’Toneel. ‘Theater Tapas’ is een luchtige theatermiddag in een ongedwongen sfeer met een lekker hapje erbij.

Onder leiding van Frank van den Berg en Jacques de Laat maakt u kennis met diverse spelers van Philips’Toneel. In een workshopsetting gaan spelers ter plekke aan de slag met de input die ze op dat moment van de regisseurs krijgen. Het wordt een verrassende middag. Dat is zeker!
Als extra laten dit keer ook een aantal leerlingen van de jeugdtoneelschool.nl zien wat ze in huis hebben.

De theatermiddag op zondag 3 september om 15.00 uur is gratis toegankelijk en vindt plaats in het PhilTon Theater van Philips’Toneel, Lindenlaan 1B, Eindhoven (Strijp).
Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is reserveren aanbevolen . Klik hier om te reserveren

Voor mensen die misschien lid willen worden van Philips’Toneel is het een uitgelezen kans om sfeer te komen proeven. Heb je altijd al eens willen spelen? Wil je de draad weer oppakken? Ben je toe aan een nieuwe toneeluitdaging? Kom dan spelen bij Philips’Toneel. Philips’Toneel staat voor leuke, uitdagende toneelstukken onder leiding van een professionele regisseur, toneelspel van goede kwaliteit, een eigen theater en gezelligheid. Uitgangspunt van Philips’Toneel is dat iedereen die wil spelen, mag spelen. Jong of oud, veel of weinig spelervaring, iedereen is welkom bij Philips’Toneel!