Onze Midzomernachtdroom door Philips’ Toneel

Frank van den Berg heeft in zijn eigentijdse versie van Shakespeare’s klassieker Een Midzomernachtdroom een romantische, grappige, mysterieuze en scherpe voorstelling neergezet.

Het is een komedie over de strijd tussen man en vrouw, in tijden waarin zelfs geliefden met minimale inspanningen een maximaal rendement willen behalen.

Theseus, de eigenaar van een slagerij, wil niet alleen trouwen met zijn Hippolyta, maar wil ook dat zijn dochter Hermia gaat trouwen met Demetrius.
Hermia is echter verliefd op Lysander en Demetrius wordt belaagd door de hopeloos verliefde Helena.
Ondertussen wordt een groep werknemers van de slagerij – tegen wil en dank – gevraagd een leuke act op te voeren op de bruiloft.
Oberon, de eigenaar van een oud theatertje, wil de liefde van zijn vrouw op slinkse wijze opnieuw laten opbloeien.
Zal het Oberon met zijn hulpjes Puck en Elf lukken om Titania weer voor hem te winnen, de juiste mensen met elkaar te laten trouwen en het trouwfeest door te laten gaan?

De voorstelling vindt plaats in het kleine intieme theatertje van Philips’ Toneel, waardoor u als publiek dicht bij de acteurs zit en de voorstelling intens beleeft. Vanwege het geringe aantal zitplaatsen, is reserveren aanbevolen.

Speeldata

Vrijdag 20 mei, 20.00 uur

Zaterdag 21 mei, 20.00 uur

Zondag 22 mei, 15.00 uur

Vrijdag 27 mei, 20.00 uur

Zaterdag 28 mei, 20.00 uur

Zondag 29 mei, 15.00 uur

Locatie: PhilTon Theater, Lindenlaan 1b, Eindhoven (Strijp)

Entreeprijs: € 12,- (incl. 1 consumptie)

Klik hier om te reserveren

Poster Onze Midzomernachtdroom