Jeugdtoneellessen, toneellessen voor volwassenen en oproep nieuwe leden

In nauwe samenwerking met professioneel toneeldocent Frank van den Berg, start Philips’ Toneel met jeugdtoneellessen voor iedereen tussen 8 en 18 jaar. Voor iedere leeftijdsgroep is er een passende cursus of training om te leren toneelspelen of om je talent verder te ontwikkelen. Er wordt toegewerkt naar een presentatie. De lessen worden gegeven in het PhilTon Theater aan de Lindenlaan 1B in Eindhoven. Na de eerste les kun je besluiten of je definitief deelneemt aan de cursus. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Ook start Philip’ Toneel in oktober met een acteurstraining van 10 lessen voor iedereen vanaf 18 jaar. De training vindt plaats op woensdagavond en is toegankelijk voor beginnende én gevorderde spelers. Professioneel toneeldocent Frank van den Berg sluit in zijn lessen aan bij ieders persoonlijk toneelniveau. De eerste les is altijd een proefles. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

In september starten de repetities weer voor een nieuwe productie. Een mooi moment om lid te worden van Philips’ Toneel als acteur, decorbouwer, technicus, grimeur, enz.
Philips’ Toneel staat voor leuke, uitdagende toneelstukken onder leiding van een professionele regisseur, toneelspel van goede kwaliteit, een eigen theater en gezelligheid. Uitgangspunt van Philips’ Toneel is dat mensen die willen spelen, mogen spelen. Jong of oud, veel of weinig ervaring, iedereen is welkom bij Philips’ Toneel! Klik hier voor het aanmeldingsformulier en de contactgegevens van Philips’ Toneel.