PhilTon Theater tijdens ‘De ingebeelde zieke’ moeilijker bereikbaar!

Vanwege werkzaamheden aan de Frederiklaan is het PhilTon Theater tijdens het weekend van 5, 6 en 7 mei niet rechtstreeks bereikbaar vanaf de Lindenlaan .
Tijdens het weekend van 12, 13 en 14 mei is de Lindenlaan weer rechtstreeks bereikbaar vanaf de Frederiklaan als u vanaf het centrum van Eindhoven komt.

Komt u vanaf het centrum van Eindhoven  – alleen van toepassing tijdens het weekend van 5, 6 en 7 mei
Ga op de Frederiklaan linksaf naar de Iepenlaan en ga vervolgens de 1e straat rechts naar de Wingerdlaan. U komt dan uit op de Lindenlaan.

Komt u vanaf het Trudoplein (de snelweg) – beide weekenden van toepassing
Ga direct na het Trudoplein rechtsaf de Strijpsestraat in en ga vervolgens de 1e straat links naar de Schouwbroekseweg. Vervolgens gaat u de 2e straat links naar de Iepenlaan en de 2e straat links naar de Wingerdlaan. U komt dan uit op de Lindenlaan. (N.B.: Omdat de Lindenlaan eenrichtingsverkeer is, is deze alleen te bereiken via de Wingerdlaan)

Parkeren
De parkeermogelijkheden op de Lindenlaan zijn beperkt, dus mogelijk moet u een parkeerplaats zoeken in een van de aanliggende straten.
Op de Lindenlaan geldt een betaald parkeertarief tot 21.00 uur.

Op de plattegrond is het PhilTon Theater weergegeven middels een blauw kruis.
 Klik op de afbeelding om deze te vergroten. U kunt na het vergroten nog verder inzoomen door de Ctrl-toets in te houden en tegelijkertijd te scrollen met uw muis (draaien aan het wieltje van uw muis).