Een Sinterklaasvoorstelling in uw bedrijf, school of instelling

In het kasteel van Sinterklaas is het een drukte van belang. De zwarte Pieten zijn druk bezig met de voorbereiding van pakjesavond. Ze controleren of alle lijstjes er zijn, of om alle cadeaus een mooie strik zit, of de pepernoten goed van smaak zijn, of alle pieten de juiste muts op hebben en of alle zakken goed gevuld zijn.
Helaas gaat niet alles van een leien dakje. Hierdoor ontstaat er lichte paniek in het kasteel. Kunnen de pieten alles oplossen en kunnen ze er voor zorgen dat Sinterklaas er niets van merkt?

Al sinds 1996 speelt Philips’ Toneel ieder jaar met veel plezier een Sinterklaasvoorstelling voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud. Sinds 2012 doen we dat in samenwerking met Ariëns Toneel.

De Sinterklaasvoorstelling duurt ongeveer 30 minuten. De kosten bedragen € 450,00 (€ 550,00 inclusief Sinterklaas na afloop van de voorstelling).

Hebt u als bedrijf, school of instelling interesse? Neem dan contact op met René van Hoek van Philips’ Toneel op 06 – 55 50 76 76 of Nellie Fiedler van Ariëns Toneel op 06 – 17 55 08 59.